Skip to main content

Mosch bestaat sinds 1986 en is specialist in het geven van auto- en motorrijles in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en Maassluis.

Auto & Motorrijschool Mosch is een eenmanszaak gestart in 1986 als autorijschool en sinds 1987 auto- en motorrijschool. Dit betekent dat je altijd van dezelfde instructeur les krijgt.

Aan het einde van de les wordt er altijd een eindevaluatie gehouden, zodat je zelf weet wat je sterke en zwakke punten zijn en waar we nog aan gaan werken de volgende lessen. Ook houden wij instructiekaarten bij waar de gegevens van de les op genoteerd worden, zodat er dus volgens een gestructureerde methode naar het examen toegewerkt wordt.

Wij geven zowel autorijles voor schakel als automaat en ook motorrijles voor alle categorieën motor rijbewijzen .

Autorijles

Om autorijles te kunnen volgen moet je de leeftijd te hebben van minimaal 16,5 jaar, en kun je met 17 jaar examen doen. Daarna moet je tot je 18e jaar samen met een coach rijden en mag je vanaf de dag dat je 18 jaar oud bent alleen in de auto de weg op

Motorrijles

Om motorrijles te kunnen volgen moet je de leeftijd hebben van minimaal 17 jaar het examen mag pas vanaf de dag dat je 18 jaar bent, tevens moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs van de categorie B of een geldig theorie certificaat van de categorie A

      De privacy verklaring van Rijschool Mosch kunt u hier vinden en het lesregelement vindt u hier.